Tiden gikk så altfor fort, og det var en fryd å få lov å dele med en så engasjert og herlig gjeng – Tusen takk til alle dere som deltok ♥
Vi snakket blant annet om den dynamiske balansen, om å lytte til seg selv og den delen av oss som «vet». Et hverdagseksempel på hvordan det kan arte seg, var starten min på dagen i dag: Denne formiddagen hadde jeg satt av til meg selv frem til lunsj, jeg skulle sove lenge og ta en treningstur i formiddagssola etter noen tettpakkede dager. Det som skjedde var at jeg våknet kl 06, balanserte meg med punktene og symbolfrekvensene i Hjertekraft, og før kl. 07 var jeg ute på tur, og da jeg satte meg ved frokostbordet en times tid senere var jeg klar for dagen, i balanse og med en fornøyd kropp – fordi jeg lyttet 🙂 Bildet er fra morgenturen min, hadde lyst til å dele med deg av den magiske morgenstemningen hvor lyset er i ferd med å ta over for nattemørket, naturen er kraftfull og vakker!
Livet er ferskvare, og energiarbeid er som å pusse tennene (noen ganger trenger vi det mer enn andre ganger, men vi gjør det hver dag – selv om vi spiser sunt). Har du «tannbørsten» som er god for deg? Hvis vi følger dette blidet litt videre, så gir Hjertekraftkursene (Basis og Fordypning) deg en «tannbørste» som er perfekt tilpasset tiden og energiene vi er i nå, og ikke nok med det – du får styrket «tennene», for økt energibevissthet, balanse og sannhet fra hjertet, en ny jord-kropp-ånd-balanse hvor vi bidrar med vår unikhet for og i fellesskapet «Jorden» – hvor likeverd er det eneste naturlige og hvor vi alle har vår unike plass å fylle i det store puslespillet.
Hva trenger DU? Ressonerer Hjertekraft i deg? Da er du hjertlig velkommen på kurs ♥
Første mulighet er lørdag 12. november, da er det Basiskurs. Påmelding er nå! Les mer om kurstilbudet her.
Og her er oppskriften på Speltkjeksen:
200 g smør (gjerne Rørossmør)
200 g rårørsukker
100 g sammalt rug/emmer
100 g finmalt spelt
50 g grovmalt svedjerug
1/2 dl lettmelk
1 ss yoghurt naturell
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 neve mandler
1 neve salte cachewnøtter
Rist mandler og cachewnøtter i en stekepanne noen minutter. Avkjøl, hakk dem lett.
Rør sammen smør og sukker, bruk kjøkkenmaskin. Tilsett mel, vaniljesukker og bakepulver og rør inn. Så har du i melk og yoghurt og rører til deigen er jevn og alt samler seg til en klump.
Strø litt mel på benken og klapp ut deigen. Rull inn de hakkede mandlene og cachewnøttene.
Del deigen i to, form to pølser og legg de kaldt en stund slik at de blir harde nok til å skjæres i tynne skiver.
Skjær skiver og legg på et stekebrett med bakepapir. De flyter litt utover så gi dem plass.
Stekes ca. 15 min på 175ºC.
Nyt livet og kjeksen, og ha en fin og balansert helg 🙂
Varm hjerteklem fra Henriette ♥